Fundația Orange

Ecuații de forma ax+by+c=0 - Plan de lecție pentru joc digital Alte resurse

Digitaliada


Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un plan de lecție pentru clasa a VIII-a pentru învățarea ecuațiilor de forma ax+by+c=0 prin jocul digital Geometry Pad+.Proiect didactic


Documente


Prin acest plan de lecție, elevii vor putea învăța să rezolve ecuații de forma ax+by+c= 0, să scrie mulțimea soluțiilor ecuației, să reprezinte grafic dreapta soluțiilor ecuației.

Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul Geometry Pad+, să pregătescă înainte de a începe lecția tabletele cu jocul Geometry Pad+ și fișele de lucru pentru elevi. Mobilierul va fi așezat în formă de careu deschis.

Jocul este în limba engleză și este disponibil pentru tableta (Android) contra-cost la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.zsonmobiledev.GeometryPadSchool

Jocul este oferit gratuit școlilor participante în cadrul proiectului – pilot Digitaliada ce se desfășoară la nivel național în anul școlar 2016 / 2017.


Digitaliada

București


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.