Fundația Orange

Ecuații în mulțimea numerelor raționale pozitive - Plan de lecție pentru joc digital Alte resurse

Digitaliada


Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un plan de lecție pentru clasa a VI-a pentru învățarea ecuațiilor în mulțimea numerelor raționale pozitive prin jocul digital Agent X.Proiecte didactice


Documente


Prin aplicarea aceastui plan de lecție, elevii vor putea sa își consolideze noțiunile învățate și vor descoperi cum să rezolve ecuații în mulțimea numerelor raționale pozitive, cu ajutorul jocului Agent X.

Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul Agent X și să pregătescă înainte de a începe lecția materialele necesare.

Mesele și scaunele vor fi așezate inițial în forma literei U. Lecția se va încheia cu câteva întrebări de reflecție. Lecția se va încheia cu câteva întrebări de reflecție.

Jocul este în limba engleză și este disponibil gratuit pentru tableta (Android) la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overpass.agentx.

Jocul este oferit gratuit școlilor participante în cadrul proiectului – pilot Digitaliada ce se desfășoară la nivel național în anul școlar 2016 / 2017.


Digitaliada

Bucuresti, București


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.