Fundația Orange

Graficul funcției liniare - Plan de lecție pentru joc digital Alte resurse

Digitaliada


Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un plan de lecție pentru clasa a VIII-a pentru învățarea graficului funcției liniare prin jocul digital Geometry Pad+.Proiect didactic


Documente


Prin aplicarea acestui plan de lecție, elevii vor putea învăța să reprezinte geometric graficul unei funcții liniare, definită pe mulțimi finite și pe R. De asemenea, vor putea să rezolve probleme de calculare a distanțelor, probleme practice, folosindu-se de graficul funcției liniare.

Elevii vor lucra individual și în echipe. Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul Geometry Pad+, să pregătescă înainte de a începe lecția tabletele cu jocul Geometry Pad+ și fișele de lucru pentru elevi. Mobilierul va fi așezat în formă de 3 grupe.

Jocul este în limba engleză și este disponibil pentru tableta (Android) contra-cost la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.zsonmobiledev.GeometryPadSchool

Jocul este oferit gratuit școlilor participante în cadrul proiectului – pilot Digitaliada ce se desfășoară la nivel național în anul școlar 2016 / 2017.


Digitaliada

București


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.