Fundația Orange

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor! Concurs

POP CONSTANȚA

Trimis la 15.03.2018

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor este o lecție introductivă ,la Educație tehnologică,clasa a V a.
Scopul lețtiei este de ai învăța pe elevii să consume fructe și legume colorate astfel încât să aibă o sănătate bună.Conținut video


Documente


Galerie video

https://youtu.be/aekD_GgSRio

Fructele reprezintă fundamentul unei diete sănătoase!
Culorile acestora – verde, galben-orange, roșu, mov, albastru, alb – toate conțin propria combinație de fitonutrienți, care lucrează pentru a oferi starea bună de sănătate a celor mici și a celor mari.
Elevii pot beneficia de toate acestea prin consumul a cinci porții (cumulate) de fructe și legume pe zi, astfel se vor înlocui produsele de tip junk-food (patiserie, chips-uri, dulciuri și alimente cu conținut ridicat de zahăr).
Așadar, dacă vrei să ai un organism sănatos și plin de vitalitate, învață să mănânci zilnic o mulțime de fructe și legume de diferite culori.


POP CONSTANȚA

ROMANIA, NASAUD, Bistrița-Năsăud

Trimis la 15.03.2018 - 13:53


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.