Fundația Orange

Operații cu numere raționale pozitive - Plan de lecție pentru joc digital Alte resurse

Digitaliada


Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un plan de lecție pentru clasa a VI-a pentru învățarea operațiilor cu numere raționale pozitive prin jocul digital Math Fraction.Plan de lecție


Documente


Prin aplicarea acestui plan de lecție, elevii își vor putea consolida noțiunile învățate și vor descoperi cu ajutorul jocului Math Fraction cum să rezolve exerciții cu numere raționale pozitive. Elevii vor lucra în 4 echipe, împărtășind, la final, experiența lor întregii clase.

Se recomandă ca profesorul să fie familiarizat cu jocul Math fraction și să pregătescă înainte de a începe lecția tabletele cu jocul și fișele de lucru pentru elevi.

Jocul este în limba engleză și este disponibil gratuit pentru tableta (Android) la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haringeymobile.mathpracticefractions.

Jocul este oferit gratuit școlilor participante în cadrul proiectului – pilot Digitaliada ce se desfășoară la nivel național în anul școlar 2016 / 2017.


Digitaliada

Bucuresti, București


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.