Fundația Orange

Petrecerea Părților de Vorbire Concurs

GreyGrimm


Română, V, VI

Petrecerea Părților de Vorbire este o poveste versificată, creată pentru a înlesni memorarea părților de vorbire. Abordarea ludică sporește interesul elevilor, oferind în același timp un mecanism de memorare. Aceasta, împreună cu altele, fac parte din Povești din Țara Gramaticii, un ciclu de povești menite să arunce o lumină mai blândă și mai jucăușă asupra gramaticii în general.
Notă: Platforma folosită, Storyboardthat, nu permite folosirea diacriticelor.Conținut digital de tip video demonstrativ sau tutorial


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Petrecerea Părților de Vorbire este o poveste versificată, creată pentru a înlesni memorarea părților de vorbire. Abordarea ludică sporește interesul elevilor, oferind în același timp un mecanism de memorare. Aceasta, împreună cu altele, fac parte din Povești din Țara Gramaticii, un ciclu de povești menite sa arunce o lumină mai blândă și mai jucăușă asupra gramaticii în general.
Notă: Platforma folosită, Storyboardthat, nu permite folosirea diacriticelor.


GreyGrimm, profesor de Română

Școala Scoala Gimnaziala Slimnic, Romania, Selimbar, Sibiu


1 comentariu

avatar

Greseala

de GreyGrimm | 05.05.2017 14:36

Imi cer scuze pentru dezacordul facut in prezentarea textului.Va asigur ca nu este o obisnuinta. "Nu lasa pe maine ce poti face azi" impreuna cu "Graba strica treaba" nu fac casa buna. Materialul a fost definitivat in ultima zi de inscriere , iar inregistrarea s-a produs pe la 23.30, dupa mai multe incercari esuate ( cauza fiind o conexiune foarte slaba la internet). Imi cer iertare pentru acest "ghimpe vizual"!
Succes tuturor si un an bun in continuare!

Răspunde

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.