Fundația Orange

Termeni și condiții


Platforma www.digitaliada.ro (denumită în continuare Platforma) găzduiește proiectul Digitaliada implementat de Fundația Orange România și organizațiile non-guvernamentale Asociația Actori Europeni, Asociația Cartea Daliei, Asociația Societatea Online și Fundația Noi Orizonturi.

Platforma găzduiește texte informative legate de proiect, un concurs național de materiale educaționale digitale, precum și o bază de resurse educaționale digitale.  

Participarea în cadrul concursului precum și transmiterea materialelor digitale în afara concursului pentru baza de resurse sunt permise exclusiv cetățenilor români care au împlinit 18 ani. Numai materialele originale vor fi prezentate pe site. Orice încercare de a copia un material și de a-l prezenta ca o creație proprie pe această platformă va conduce la eliminarea documentelor transmise. Prin completarea formularelor de depunere a materialelor pentru concurs si pentru baza de resurse digitale, utilizatorul confirma ca materialele depuse sunt originale si apartin acestuia.

Prin completarea formularelor de depunere a materialelor pentru concurs si pentru baza de resurse digitale, aplicantul acceptă decizia consiliului de selecție din cadrul proiectului ca fiind finală și irevocabilă.

Fundația Orange poate decide să modifice conținutul acestui website și conținutul acestor termeni și condiții, în orice moment.

Accesarea acestui website implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Fundația Orange nu ȋși asumă responsabilitatea pentru consecințele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a acestui website și a informațiilor cuprinse în acesta.

Fundația Orange nu își asumă responsabilitatea pentru orice contaminare cu viruși ce decurge din utilizarea acestui website. Litigiile rezultate din utilizarea aceste Platforme vor fi rezolvate pe cale amiabilă.

Pe website-ul Fundației Orange pot exista mențiuni privitoare la website-uri externe, administrate de alte organizații. Fundația Orange nu are nicio responsabilitate privitor la conținutul acelor website-uri, conținutul acestora fiind exclusiv responsabilitatea organizațiilor respective.

Crearea de conturi online, conectarea cu conturile personale create pe platforme sociale online și completarea formularelor de aplicație pe această platformă sunt strict interzice persoanelor care nu au împlinit 18 ani.