Fundația Orange

Termeni și condiții


Platforma www.digitaliada.ro (denumită în continuare Platforma) găzduiește proiectul Digitaliada implementat de Fundația Orange România.

Platforma găzduiește texte informative legate de proiect, un concurs național de materiale educaționale digitale, precum și o arhivă de resurse educaționale digitale.  

Participarea în cadrul concursului precum și transmiterea materialelor digitale în afara concursului pentru arhiva de resurse sunt permise exclusiv cetățenilor români care au împlinit 18 ani. Numai materialele originale vor fi prezentate pe site. Orice încercare de a copia un material și de a-l prezenta ca o creație proprie pe această platformă va conduce la eliminarea documentelor transmise. Prin completarea formularelor de depunere a materialelor pentru concurs și pentru baza de resurse digitale, utilizatorul confirmă că materialele depuse sunt originale și aparțin acestuia.

Prin completarea formularelor de depunere a materialelor pentru concurs si pentru arhiva de resurse digitale, aplicantul acceptă decizia consiliului de selecție din cadrul proiectului ca fiind finală și irevocabilă.

Fundația Orange poate decide să modifice conținutul acestui website și conținutul acestor termeni și condiții, în orice moment.

Accesarea acestui website implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Fundația Orange nu ȋși asumă responsabilitatea pentru consecințele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a acestui website și a informațiilor cuprinse în acesta.

Fundația Orange nu își asumă responsabilitatea pentru orice contaminare cu viruși ce decurge din utilizarea acestui website. Litigiile rezultate din utilizarea acestei Platforme vor fi rezolvate pe cale amiabilă.

Pe website-ul Fundației Orange pot exista mențiuni privitoare la website-uri externe, administrate de alte organizații. Fundația Orange nu are nicio responsabilitate privitor la conținutul acelor website-uri, conținutul acestora fiind exclusiv responsabilitatea organizațiilor respective.

Crearea de conturi online, conectarea cu conturile personale create pe platforme sociale online și completarea formularelor de aplicație pe această platformă sunt strict interzise persoanelor care nu au împlinit 18 ani.